уторак, 3. фебруар 2015.

ОДБАЧЕНИ ОДБАЦУЈУ


Некад смо ми били многобошци а Јевреји изабрани народ Божији. Због јеврејског богоодступништва на свет је дошао Син Божији Господ Исус Христос. Божији син се по телу родио из царске Давидове лозе. ,,Својима је дошао и његови га не примише а свима који га примише даде моћ да постану деца Божија, онима који верују у Његово име''. Знамо како су га јеврејски првосвештеник са свештенством, књижевници, садукеји и фарисеји примили. После Господњег Распећа и Васкрсења, проповеђу Јеванђеља изабраништво Божије постаје доступно свим народима и људима света.
Док смо били многобошци ми смо били одбачени од јеврејског друштва и без Бога у свету. Са Господњим Васкрсењем ово се мења и ми вером у Господа Исуса Христа постајемо једно тело и један дух са оним делом јеврејског народа који је вером примио Господа Иуса Христа у своја срца и са Хришћанима из свих народа света. Један Дух, једна вера, једно тело, једно крштење. Она првосвештеничко-књижевничко- садукејско-фарисејска лоза наставила је своју борбу против Господа Исуса Христа и свих Хришћана света.
Хришћанима се многи називају али мало је њих који Хришћанима бивају. Хришћанство је вера изабраних из свих народа, који сачињавају со земље једног народа и светлост света у свом народу. На примеру наших србских великана то ћемо врло лако запазити. Све што је у Србији вредело било је напојено Духом Светим. Али све што је било напојено Духом Светим у свету је било гоњено, јер овим светом управљају банкари из оне првосвештеничко- књижевничке-садукејско-фарисејске лозе.
Свет иде у два правца од којих је један Хришћански а други антихришћански.
Антихришћански свет се покреће материјалистичким вредностима за чије успостављање измишља материјалистичке научно политичке правце и подмеће их земљама које су Хришћанству признале Божанско право.
За ону већину која се Хришћанима зове притом Хришћанима не бива сасвим неприметно заменише Хришћански систем вредности антихришћанским. Данас се многи назови Хришћани бусају у груди својим Хришћанством док свим својим животом служе антихришћанству.
Папистичко-протестантски запад је одавно у власти и моћно оружје првосвештеничко-књижевничке-фарисејско-садукејске странке.
И Србија све дубље тоне у ово богоборство за које пара вреди више од човека, лаж од истине, пролазно од вечног.
Многе државе отворено служе богоборству па и наша. Против овог богоборства боре се изабраници Божији који су за сад активна мањина ућуткана пасивном већином.
Држава се против њих бори хлебом, водом, и струјом, покушавајући на све начине да им укине њихово коришћење. Иста та држава коју је створио Стефан Немања данас празник Светога Саве оснивача Србске Православне Цркве и Немањиног сина помера у други план да би у први план поставила дан холокауста. Одбацујући свој национални празник и прихватајући туђ, наметнут свим народима света, наша држава се одриче себе и своје Хришћанске суштине предајући се богоборној земаљској власти. То не ради народ, ни изабраници Божији, него они који заводе народ ради пролазног себичног добитка.
Некад смо били одбачени од Божијег народа и без Бога у свету а сад смо због Бога одбачени од богоборног антихришћанског народа и света.

Нема коментара:

Постави коментар