среда, 11. фебруар 2015.

ПОМАЖЕ БОГ СВИМА КОЈИ ЊЕМУ ПРИПАДАЈУ



Да Бог мира и реда сатре сатану изазивача хаоса и немира који управљајући хаосом влада овом рептилском планетом. На многим странама света воде се ратови, на многим другим се увелико припремају. Док економске убице убијају последње људе неподлегле глобалној епидемији вируса економских животиња, кормила потонулих националних држава преузимају лажни народни спаситељи. На свим странама света пожар свеопште мрзости распаљује злу крв.
Убилачки нагон постаје доминантна емоција водиља безбројних душа уловљених у тамне мреже мрачног владара овога света. Са свих страна телевизијских екрана гледају нас и под своју контролу дозивају лажни спаситељи, земаљски усрећитељи. Науморне медијске језичине ових рептилских спаистеља, лажни пророци, истурени на висока места, грме својим громовитим гласовима, агитујући свако за свога антихристовог намесника.
Опште лудило и лево и десно потреса људске душе од Истока до Запада и од Севера до Југа.
На врху безбедно изнад овога казана мрзости седе трговачки мудраци овога света, господари токова роба и капитала, црне берзе и беле куге, отац и син лажи господари овог рептилског света окружени кругом својих дванаест апостола лажи, најславнијом и најелитнијом елитом материјалистичког света. Овима припада земаљска слава и моћ коју рездељују свима који се поклоне њиховом недодирљивом и херметички затвореном елитистичком кругу. Од њих силази хаос немира и нереда у поход на преостале људе.
Ови се намећу за господаре свима који у својим душама осећају хаотични немир и неред док душама које у Богу пребивају и у којима Бог пребива не могу ни да приђу.




ИЛ СЕ УДРУЖИМО У ЗЛУ ИЛИ УМИРЕМО САМИ
Ил се удружимо у злу или умиремо сами, написао сам давно у једној својој песми. Сва удружења од вајкада оснивају се са одређеним циљем према коме се крећу одређеним средствима. Нисам члан ни једног удружења и немам намеру да то мењам. Част ми је што сам провиђењем Бога Оца позван у заједницу Светога Духа и ово ми је сасвим довољно. У ово време лажних пророка функционишу разноразна удружења покушавајући да преваре и изабране. Сва та удружења свој једини интерес налазе у земаљском, не либећи се да своје верне сараднике представљају врлим небесницима. Сва та тела у плаћеничкој служби пролазног и пропадљивог комадају већ раскомадано србско национално биће. Овим вуковима у овчијим кожама само се истином може супротставити. Као и сви вукови и ови у јагњећим кожама покрећу се модерном девизом вучјег чопора употреби и одбаци. Ови се додворавају свету који у злу лежи за понеко парче пролазног колача, славе, власти, ил обичне масти. Они су обманути обмањивачи, који први падоше као жртва демонске обмане а затим из зависти почеше да обмањују и жртвују друге.

Нема коментара:

Постави коментар