четвртак, 10. мај 2012.

О ИЗБОРНОЈ ОБМАНИ



Много се паметних глава оглашава после изгубљених избора. Доцни, ли, доцни памет оних који се самобманом саблазнише и оклизнуше на вештачки залеђеној клизавици.
Сметнуше с ума Господњу заповест: ''будите мудри као змије и безазлени као голубови''. Сметнуше, и у змије улетеше безалено као голубови а голубове својом злом проценом још четири године предадоше на немилост змијама.
Моје Царство није од овога света каже Син Божији који дође на свет Духом Светим зачет, рођен од Дјеве да спасе човека поробљеног заблудама света.
Не владајте него служите заповеди Он својим ученицима.
А како ће у ове дане светске републике Православна Хришћанска мањина, вршећи власт служити већини, поробљеној људским слабостима, којој је лаж дража од истине, ако не сме заводнички, повлађујући јој, и подилазећи јој под кожу.
Хришћани су со земље, светлост света, и то она со коју земља одбаци, и она светлост коју свет одбаци. Као што се и у справљању јела со користи у малим количинама и Хришћани су у свету мало стадо које сви светски владари гонише и даље ће гонити.
Републички систем власти у директној је супротности са Божијим принципом власти. Да ли декларисани Хришћански изборни кандидати истински повероваше у могућност успостављања Хришћанске републике кад и сами добро знају да ни Хришћанско Царско самодржавље није одолело Барабиној револуцији.
Ако у ову идеју вероваше свим срцем онда нису срце добро очистили Христом, а ако не вероваше срцем него је само исповедише устима, као и њихови предходници, онда су одрадили свој посао, извели обмануте бираче на изборе,стадо на кланицу, у вучје коло.
Оставимо ли могућност да су имали племениту намеру да буду со земље у земаљском парламенту, онда их је реалност демантовала, јер их је очигледно земља прогутала као некад давно Датана и Авирона.

Нема коментара:

Постави коментар