петак, 14. септембар 2012.

ПО ДЕЛИМА ЋЕТЕ ИХ ПОЗНАТИ



Предходних дана Србски Патријарх је учествовао на екуменистичком миротворном скупу у
Би Х и у циљу разјашњења тог догађаја написах ових неколико реченица.

Пут човеков на земљи може стати у три речи: ”вера која дела”. ”Познаћете их по њиховим делима” каже Господ Исус Христос. Да би се сагледала дела актуелног Србског Патријарха морамо се загледати унутар себе и око себе.

Унутар себе видећемо муку и невољу која нам се намеће од оних који су нас опколили са свих страна и њихових сарадника домаћих изрода. Унутар себе зачућемо уздах и лелек од грабежа и отимачине који се организовано спроводе над већ осиромашеним србским народом. Видећемо ником одговорну власт која својим расипничким трошењем пара, узајмљених од светских зеленаша, гура земљу у дужничко робство. Видећемо батину закона која бије увек по истим леђима јадног и потлаченог народа док оне који тај исти народ опљачкаше и порушише државу чува. Видећемо мир у коме се Срби са Косова и Метохије убијају, протерују и издају, а Срби из других делова Србије законски прогоне окривљени једино зато што немају.

Мир за који се Србски Патријарх моли са вековним непријатељима Православља јесте екуменистички процењен на тридесет сребрњака. Такав мир распиње на Крст Божију Истину а на њено место зацарује лаж богатства. Не приметих да се Патријарх Србски побуни против отимачине Србских Светиња на Косову и Метохији од стране папистичке екумене коју ова спроведе кроз насилно отимање Србске земље и признавање отимачином склепане такозване државе Косово. Питање је дана кад ће Србске Светиње на Косову престати да буду Србске и постати власништво папистичке екумене.

Онај који је то заустављао био је Преосвећени Владика Артемије и због тога овај екуменски миротворац поведе против њега ”братски рат”. ”Ако је твој брат има нешто против тебе иди и измири се са братом својим” па после тога ради на васељенском миру, среди прво своју кућу па тек онда сређуј васељену. Узалуд је њима причати, они су представници Цркве нове васељенске и домаће реалности, а у тој новој реалности, постаде нормално све оно што од увек по речи Божијој беше гадост.

Богу хвала што остави на Косову и Метохији верне Србе јунаке Вере и Отаџбине да буду језгро Православног Хришћанског отпора злосатанској окупацији. Богу хвала што подиже Верног Пастира Владику Артемија који силом Божијом задржава сатански зулум над Србским народом. Богу хвала на свим пробућеним Србима који имају очи да виде, уши да чују и разума да схвате све обмане оца лажи и да им се свим Божијим силама супротставе.

Ми смо Срби мирољубив народ и свакодневно се молимо ”Слава Богу на висини и на земљи мир, међу свим људима света добра воља а не само међу народним господарима”. Ми смо за мир у себи и са свима око себе али за искрен мир у коме нећемо никад више добијати нож у леђа. Кад такав мир Србски Патријарх успостави у Србији нека иде и нека шири васељенски мир. Мир и сигурност на Косову и Метохији, мир и сигурност у целој Србији, мир и сигурност за све Србе у Дијаспори, па тек затим васељенски мир са свима који се покајаше за злочине према Србима

Нема коментара:

Постави коментар