четвртак, 2. јун 2011.

ДРЖАВА ИЛИ ИСПОСТАВА





Случајности не постоје ни код Бога ни код ђавола. На велики хришћански празник Свету Педесетницу илити Тројице у Београду ће самит одржати сила која Бога не моли Нато пакт. Овај силеџијски сервис за демонтирање суверених држава и наметање, из редова својих плаћених послушника,
 државних амдинистратора за постмодерне капое окупираних и улогорених феуда у сврху легалне пљачке. Злочинац долази на место злочина да још једном потврди једном наметнуту силу. Уочи овог забадања трна у месо српском делу српског народа, ухапшен је симбол, српске одбране, српски генерал Ратко Младић зато што је радио оно што му је била дужност, бранио српску, личну и војничку част. Генерал Младић који није пао као жртва наметнутог неправедног рата од стране Нато пакта, паде као жртва наопаког политичког система који без иједног испаљеног метка наставља акцију Милосрдни анђео и искорењује све што је српско.

Наопаки систем вредности који слави издајнике а руши верне, прогласи част љагом а издајничку љагу чашћу и однесе у смрт још једног Србина без испаљеног метка. Смрт није метафора с обзиром на године генерала Младића, на праведност хашког трибунала а и на сам изглед генерала.

Генерал изгледа поприлично биљно, тако да сва ова логорејична прича око његовог хапшења постаје магловита и нестварна да би икоме могла да уливала поверење. Тамо где поверење бива пољуљано јавља се сумња и уместо прихватања здравог за готово започие са логичким промишљањем, присећањем и стварањем претпоставки. Претпоставимо дакле да је генерал Младић стварно ухапшен јутрос. Одмах нам се намеће питање где је био кад је преживео три шлога и  и два срчана удара и где се од ових удара лечио. Вероватно није код неке бабе врачаре или код још раније ухапшеног доктора Дабића. Претпоставимо да онај лажов, који је с генералом наводно радио на грађевини, није од режима подметнути лажов и да говори истину, значи да је лажов с генералом радио после три претрпљена шлога и два инфаркта, иначе како другачије објаснити да је с генералом радио а да га није познао. Ако се даље препустимо претпоставкама да је генерал у селу Лазареву живео, преживео три шлога и два инфаркта, радио на грађевини и да га нико није видео ни препознао то онда очито говори да смо ми Срби постали слепци и да није никакво чудо што слепо следујемо слепцима који нас воде.

Пошто је овакав какав је свет у ком живимо револуционарном делатношћу подземних духовних сила саздан као обећана земља и рајски врт за физичка створења, могуће је да све ове приче пролазе кроз уши физичких створења без осујећених умних удубљивања. Револуционарна делатност заробила је Христа влашћу првосвештеника, књижевника и фарисеја а затим га предала руљи односно оној народној већини, која од тад мало, мало распиње истину на демократским народним изборима. Свако је добио право гласа којим виче распни га распни, подстицан лажним обећањима и шићарџијским себичним рачуном. То је демократија од чије силе данас дрхти свет, то је звер с којом не може нико ратовати. Генерал Младић био је један од ретких и највећих који се тој звери супротставио и то веома успешно и због тога је морао бити кажњен за пример свима другима којима нешто слично падне напамет.

Ако ли своје предпоставке усмеримо на другу страну на страну сумње у пласирану невероватну причу запазићемо да

Генерал подсећа на некога ко је годинама био на мукама и који само чека да се домогне кревета да се одмори па макар и у хашкој тамници. Његово лице и његов поглед подсећају на исељену кућу отворених врата и прозора која зврји празна на промаји. Кажу да је болестан од поремећаја памћења и да је ухапшен са пуном кесом лекова, могуће да га је неко олободио сећања савременим медицинским средствима. Присетимо ли се 5 октобра 2004те године и још и данас нерасветљеног убиства два војника у касарни у Топчидеру где се по речима увек добро обавештене Карле Дел Понте генерал Младић скривао свашта ће нам доћи на памет.
Дакле може да буде а не мора да значи да је генерал Младић седам година био на присилном третману у некој тајној затворској лабораторији и да је седам година претваран у биљку наркотицима електрошоковима и другим најсавременијим садистичким методима лоботомије. Такав оптуженик на суду не предстваља ни најмању сметњу. Ништа чудно ако имамо у виду да глобализам и нова светска влада баштине многе тековине Хитлеровог Трећег Рајха. Карла Дел Понте је, тек прошле године, из своје завидне обавештености обелоданила и тајну жуте куће у којој су се Србима вадили унутрашњи органи за вавилонско тржиште вечног здравља и младости. Ништа од овога не би било чудно ако се погледа психолошки профил организације Нато пакт. Ово је могуће сваком лаику, који није искључио свој умно духовни апарат, праћењем изјава Нато пакта о наводним разлозима агресија на суверене државе. У тим изјавама гласноговорници Нато гебелсовски безочно и безумно лажу као да су све људе провукли кроз програм брисања меморије. Једноставно, лако и недвосмислено може се закључити да је та војна организација оружана сила за потребе универзалне пљачке националних блага свих земаља света.



Шта је могао генерал сам против Нато кад се цео српски народ национално понижен и политички окупиран сакрио у мишје рупе.
Мишја рупа није за човека него за миша и сад је право време да све оно што је ових година еволуирало из миша у човека, изађе на светлост дана.
Режим који свесно извршава издају националних интереса нема легитимитет да и даље терорише Србију.  Антивласт коју спроводи овај однародовани режим врши нескривени прогон здравих и правих Срба док у исто време штити људе померене памети и услед тога померене етичке, правне и сексуалне оријентације. У Србији влада систематски терор над српским живљем који се није приклонио западном окупаторском антивредносном систему. Нико није поштеђен од овог удара на српску душу који долази са свих страна. Срби непоклекли пред универзалним антивредностима бивају светском обманом економске кризе ускраћивани за радна места док се  окупатору одане режимлије башкаре на по неколико.
Све је корумпирано од врха до дна, управним одборима, плаћеним извршним телима, разним већима, све до судских вештака и порота и све је озверено и напујдано против непоклеклог човека Србина. Увезан сатанским везама овај режим опстајава на себичној нељудској користи и терорише српску савест и част.

Крајње је време да сваки Србин у свом срцу објави гранађанску непослушност овом издајничком режиму у свако време и на сваком месту, да се никад више слугерање окупатора и експоненти сатанског режима не осећају као свој на своме и међу својима, јер нити су они  наши нити смо ми њихови. Они нас гоне, муче, незапосленошћу, нерађањем, немаштином, изгладњују нас док они расипају, руше  државу, успостављају светску владу под празном српском фирмом. Свему има време и мера али има и време кад дара преврши меру па се кантар мора променити. Наши правдољубиви преци нису створили државу да нас у њој интересно склепани режими расипају и уништавају у замену за ћифтинску корист. Режим се претворио у рушитеља државе и Устава окупаторског слугу и унутрашњег окупатора и узурпатора. Режимлије се понашају као ником одговорни богови, ако се изузме сила Нато пакта, Америке и Европске Уније, што је само више имена за једног истог газду, сатану. Пљачкашка инетрнационала универзална силеџијска организација за разбијање људске слоге и Божијег мира на земаљској кугли и успостављање сатанске принуде у свим областима људског живота, пројектује нам и диктира животну свакодневицу која нас све више удаљава од истине и правде. Генерал Младић је наводно јутрос ухапшен, икона звери, РТС, бљује отров целог дана, најављује филм Сребреничка поља смрти. Пропаганда силује мозгове одвикле од слободног промишљања, који ће на наредним изборима још једном изабрати сопствене џелате. Генерал Младић кроз врата светске неправде и вечне правде часно улази у историју као мученик за свој Српски народ а ми остајемо да трпимо срамоту која се поиграва нашим животима.

Нема коментара:

Постави коментар