понедељак, 24. децембар 2012.

РУКА РУКУ МИЈЕ



Јутрос су у Крагујевцу приведена два функционера градске власти. Један од њих Златко Милић јуче је био на кошаркашкој утакмици у друштву Млађана Динкића. Значи да је овај текст могао комотно да носи наслов ''Не иди на утакмицу са Динкићем'', али ипак после краће опсервације одлучио сам да се не зове тако.
Одлучио сам да се зове ''Рука руку мије'' а ево због чега.

Златко Милић и Небојша Васиљевић су лева и десна рука градоначелника Крагујевца. Градоначелник Крагујевца је десна рука Млађана Динкића и изгледа да су се руке много испрљале и да морају на прање.
Многима име Златко Милић не значи ништа, из једноставног разлога што овај човек нема никакво дело које би га учинило познатим ширем кругу људи. Златко Милић постаје познат последњим доласком на власт коалиције ''Заједно за Крагујевац''.
Прво радно место овај човек је добио у овој странци за коју га данас терете да ју је поткрадао. Доласком ове коалиције на власт Златко Милић постаје познат као десна рука градоначелника и секретар ''Градског Већа''. Познат је и по томе што је за неколико година политичког рада из крагујевачког студенстког дома прешао у стан у центру Крагујевца.
Други ухапшени Небојша Васиљевић је још једна рука првог човека града. Приведен због малверзација у Ф.К. Раднички. Шта би он друго и радио у фудбалском клубу са две леве ноге.
О њему у граду кружи виц да у свакој изграђеној згради има по један свој стан и да је свим Крагујевчанима комшија. Надам се да ће полиција проверити све чаршијске приче и вицеве и да ће ове две руке добити по залузи. Шта ће бити са главом која их је покретала, а која је и сама Динкићева рука, показаће време пред нама.

Нема коментара:

Постави коментар