четвртак, 13. децембар 2012.

О ПРОРОЧАНСТВУ МАЈА


Цртеж - Оливера Марковић

Још само девет дана дели нас од 21. децембра најављиваног месецима унапред. Овај датум једни очекују са страхом, други са надом док га веђина игнорише. Нисам сујеверан, верујем у Свету Тројицу и није ми намера да се бавим пророчанствима несталога народа Маја нити научним учењаштвом модерне квантне физике. Као сваки човек лаик и ја сам у могућности да приметим извесни замор код многих људи и народа изазван необјављеном мат позицијом у коју су светске власти довеле своје народе.
Намножило се много људског гада пузећега. Намножило и намножено завладало. Истину оборило, правду исмејало, закон у безакоње обрнуло. За памет лудост изабрало, најгоре над собом поставило, лажима се дрским окитило, и Бога и човека протерало, да живи страстима, да се поноси гресима, влада издајом. Планети земљи потребно је прочишћење од гадних наноса које гадови људски својим острашћеним животињством нанеше и живот зауставише. Прочишћење се досад догађало кроз ратове у којима су посвађане нације ратовале. Данас кад су ратови контролисани и ограничени кад се води само један необјављени рат лажне елите против непокорног народа истинско прочишћење може да донесе једино нека Божија интервенција већих размера.
За трен се препуштам машти и замишљам пад Вавилона великог који у своју покварењачку и безбожничку мрежу улови душе светских народа. Пад који почиње падом система савремених комуникација, високе технологије, нестанком струје, бензина и свих неопходних пратећих помагала која овим смртним и ничим надпросечним креатурама на власти дају лажну моћ. Губитак лажне моћи изазвао би хаос из кога би се родила истинска по Богу елита. Свет би се претворио у џунглу у којој би опстали само најачи али најачи по Богу. Они који су од Бога добили надпросечне дарове интелигенције, креативности, духовне, физичке и моралне снага чији је корен у Богу. Они који су до овог преокрета скрушено говорили: ''због тебе нас убијају по вас дан, сматрају нас као овце за клање, али у свему томе ми надмоћно побеђујемо помоћу Онога који нас је заволео''. Овако 21. децембар види онај који сања детронизацију светског зла заселог на столицу неприкосновеног васељенског судије. Неки се снови остварују, неки не, како ће бити са овим мојим сном само Бог Живи зна.

Нема коментара:

Постави коментар