субота, 8. децембар 2012.

ПОЗДРАВ ПОСЛЕДЊИМА КОЈИ СУ ПРВИ



 Поздрављам све родољубиве Србе сатеране у маргиналне групе, како то каже антисрбска елита.

Поносите се пуна срца Ви који због вере Православне и Аманета предачког прихватисте да Вас из друштвеног епицентра сила која Бога не моли протера на рубове друштва.

Нека се постиде и посраме сви који су били неми сведоци цепања националног тела и маргинализације његових бољих органа.

 Мало им је што боље од себе разбише у атоме па би, сад кад се ти слободни атоми Божијом вољом уједињују, да их сатерају у мишје рупе.

 Мишеви који презреше Бога и људе, сад би те исте људе заменом теза да сатерају у мишје рупе.

У овом богоборном људском друштву одавно се позиционирање на вредносној друштвеној лествици не заслужује личним квалитетом одређене личности него друштвеним чланством.

Ово друштво лицемера, вазда је затворено за слободне људе и вазда отворено за нове чланове. Друштвено чланство од новог члана захтева одрицање од оног закона Божијег у срцу и уму исписаног.

Свако ко не пристаје на одрицање од закона Духа Истине и Слободе бива маргинализован на све могуће начине и свим могућим средствима.

Као што се при крштењу верник одриче сатане, тако се и нови члан друштва поробљених лажних величина одриче Закона Истине и Слободе.

Многобројне стране фондације годинама и деценијама даноноћно раде на промени реалног стања ствари и успостављању света изврнутих вредности.

Богољубиви и родољубиви Срби се маргинализују док се завдљивци и мрзитељи невидљивом руком оца лажи високо позиционирају у херметизаваним елитистичким круговима.

Први и последњи у оваквом друштву мењају места независно од њиховог људског квалитета него у зависности од захтева господара и налогодавца сакривеног и замаскираног у многим страним фондовима.

Поздрављам Вас маргиналци који у свом срцу носите Бога Слободе и Истине кога ова лажна елита протера из својих срца и своје богоборне дружине.

Каго да кажем да се постиди тој лажној елити која се стида одрече у замену за себична уживања.

Њој проданој нећу рећи ништа нека јој Истинити Живи Бог каже шта има.

Нема коментара:

Постави коментар