среда, 25. новембар 2015.

ПАРТИЗАНШТИНАПАРТИЗАНШТИНА
Партијашење је друго име за партизанштину. Партизанштина је завера обманутих умова против Божијег света. Завереничка партија кроз своје партизане овековечује владавину зла на земљи. У нашој земљи деценијама уназад слободан човек не треба ником. Без партизанских веза истински слободан човек у партизанштином вођеном друштву не може да оствари ни једно законско право које му наводно грантују шумско партизански закони. Већ седамдесет година основно људско право на рад остварује се искључиво преко политичких комесара. Законска права важе само за партизане а за оне који се нису поклонили закону шуме на снази су једино законске обавезе. Партијски партизани уживају све партијско партизанске привилегије од највећих до најмањих док су слободни ту да трпе законске санкције. И болесни од рака немају исти третман пошто је за лекове које лекари преписују неопходан посредник у лику неког политичког комесара, ко нема посредника нема ни лека.


С ВРЕМЕНА НА ВРЕМЕ
С времена на време, деси се да ми неки мудријаш овога света пребаци наводни недостатак љубави у мојим размишљањима. Таквима не желим ништа да кажем својим речима, уместо мојих речи нека им кажу речи Божије:
''Говорите ли, заиста, истину силни, судите ли право синови човечији? Та, безакоња састављате у срцу, мећете на мерила злочинства руку својих на земљи. Од самога рођења застранише безаконици, од утробе материне тумарају говорећи лаж''..
Додао бих им и ове речи које важе за све рођене од Бога који побеђују свет а не служе његовом злу за месечну плату.
''По том познајемо да волимо Божију децу, кад волимо Бога и творимо Његове заповести''.ПАРТИЗАНСКЕ ВОЂЕ И ЊИХОВЕ ПРЕСВУЧЕНЕ ДРУГАРИЦЕ
Данас сам на једној групи добио коментар на једно моје размишљање које сам назвао ''Овековечитељи зла''. У том коментару нека госпођа којој сам заборавио име, запитала се одакле у једном смерном хришћанину толика количина мржње, коју сам по њој, изнео у том свом размишљању. Очигледно је да се госпођа идентификује са партизанским политичким вођама које су деценијама уназад зли господари наших Богом даних живота. Лично верујем да нисам испољио никакву мржњу према овим од стране нечастивог ума обманутим партизанским вођама. Назвао сам их гадовима а тако их и сам Јединородни Син Божији назива говорећи да је све велико у свету гадост пред Богом. Поред овога Он каже познаћете их по делима и ја сам их по њиховим гадним делима препознао и назвао их гадовима. Питам се сад ја, погледа ли некад ова госпођа колико је у Србији људи и деце болесних од неизлечивих болести а који немају ни за исхрану ни за лекове док се гадови утркују у издаји и личном богаћењу. Колико је људи у Србији остављено без радног места и било каквих прихода док ови гадови увећавају своје приватне рачуне. Да ли је некад чула родољубива обећања из лажљивих уста ових гадова и доживела њихово изневеравање, њихово рушење устава и државног поретка, предаје Косова и Метохије Шиптарима... Није. Ова госпођа се не идентификује са пониженима и згаженима тиранијом демократско тиранске чизме и она не брани партизанске гадове у име понижених и обесправљених, већ у име свих привилегованих партијско чизмашких партизанских гадова. По свему би се рекло да је и сама партизанка неке од владајућих партија и да и сама ужива понеку партизанску привилегију. Што се моје хришћанске смерности тиче, још увек нисам смеран у тој мери да пристајем да безгласно трпим док ми партизански гадови и овековечитељи зла тиранском чизмом газе преко лица . И на крају све ове партизанске гадове које ова госпођа, или да будем прецизнији, пресвучена другарица узима у мајчинску заштиту, ја не мрзим, напротив ја њих жалим, јер они који продају душу ђаволу у сваком човекољубивом хришћанину изазивају људско сажаљење. Са друге стране Господ који је сав љубав заповеда да не будемо равнодушни према злу него да га мрзимо и ја свим срцем и душом и мишљу љубећи Господа мрзим зло и ова мржња је усмерена на зла дела ових гадова а не на њихову партијом погубљену личност.


ОВЕКОВЕЧИТЕЉИ ЗЛА
Најомраженији човек у Србији , данас је без конкуренције актуелни премијер Србије. Не помињем му име јер сам се заре'ко да ништа гадно неће ући у моја уста. Пре њега је био најомраженији бивши председник и тако се смењују гадови један за другим. Ови гадови које демократски систем обмане поставља и мења, владаће док не изврше сва гадна дела и зацаре гада над гадовима антихриста. Ове ђаволом обмануте гадове, ђаво коме служе смењује кад нарасте народно незадовољство да оно не би превршило меру и прелило чашу јер тад и владари страдају. И поред тога што се наводно смењују, баш кроз то смењивање ови гадови су овековечили владавину зла и постали наши доживотни зли господари. На жалост свих који живе у истини, ове гадове на власти бирају њима слични обманути бирачи који су се одрекли Божије истинске власти и заштите и предали свој пролазни и вечни живот под власт обманутих гадова. Од како је света и века и једни и други су се у Србији звали продане душе.


МИЛОСТИВИ САМАРЈАНИН
Човеку никад не зафали друштво нечовека ни његова помоћ. Човеку је Бог пријатељ у самоћи и помоћник у невољи и он све своје проблеме решава Богом и собом. Али, човек има једну дужност коју нечовек нема и за коју не зна, а која се зове бити милостиви Самарјанин и човеку и нечовеку. Због ове своје Богом дане људске дужности човек буде милостиви Самарјанин нечовеку кад овом нека мука сломи нејаке нељудске силе. Чим га обманути нељудски ум завара да су му се сломљене нељудске силе повратиле пређашњој сили, нечовек заборави дело милости које му је човек учинио. Човеку је жао, не због још једном према себи исказане незахвалности од нечовека него због још једне пропуштене прилике да се нечовек уљуди.


ЧОВЕК И НЕЧОВЕК
Нечовек потражи друштво човека само кад га невоља на то натера.
Лажљивац се сети истине само кад му море лажи у коме плива пређе преко главе и запрети дављењем.
Нечовек у човеку тражи сабрата за кукање а за певање има своју нељудску сабраћу.
Тако је то у овоме свету у коме су добар и луд браћа а зли се удружују у злочиначке организације.
Нељуди по својој глупости мисле да су добри људи глупи и да они у својој покварености могу да их искористе увек кад им је тешко и одбаце кад им је лепо.
Добар човек и на ову нељудску глупост гледа благонаклоно и говорећи опрости им Оче не знају шта раде наставља са узалудним покушајима да отме од пропасти нељуде који су за пропаст створени.БЛАГО ОНИМА
Благо онима у безакоњима зачетима и у греху рођенима који су свесни свог грешног начина зачећа и рођења у овом грешном свету. Они никад неће рећи ''шта сам ја Богу згрешио'' и никад се неће гордити са осталим гордељивцима и оправдавати са осталим светским праведницима. Уместо тога они ће се свим силама трудити да са себе свуку своју грешну природу и да се обуку белу хаљину Христа Спаса. Ово су они који сами себе понизише и сакрушише и сав свој живот Христу Богу предаше. Ове не славе људи оправдани светом који их презреше, него Бог који по правди суди и прославља.


ТРБУХ ЈЕ ЊИХОВ БОГ
Сила Божија пројављује се у људској слабости. На жалост Бога и човека данас је најмање слабих а највише силних. ''Зато ћу се хвалити својим слабостима да се сила Божија настани у мени''. Многи такозвани хришћани одбацише своје Христом завештане слабости и сиромаштво пре истека свог грешничког времана и осилише и обогатише се сада у овом времену и зацарише се овде на овој грехом поробљеној земљи. Трбух је њихов бог а слава им је у срмаоти.

СРЦЕ СКРУШЕНО И СМЕРНО
Ако се уздигнемо до истинитих речи Божијих које кажу: ''срце скрушено и смерно Бог неће одбацити'', свуда око себе, видећемо људску гордост и богодбаченост. Обмањивач људског ума, непријатељ Бога и човека, обмањује човека моћима и кад га обманутог преведе из природне људске слабости у неприродне нечисте силе, користи га као своје убитачно оружје. Сви обманути умови крену са нечастивом жељом за пресељењем вечног небеског Царства на земаљски ограничени простор и време. Такви, какви су, са испуњењем те мегаломанске жеље започну прво од себе. Сазидају дворац за себе, постану силни самозвани цареви и окруже се многим слугама. Ови самозвани цареви представљају самосталне центре моћи који утичу на људе из свог окружења.

Нема коментара:

Постави коментар