среда, 23. септембар 2015.

ПАРАДА ПОНОСА


Ванредно стање је за нама, педери су потрошили својих неколико сати поноса, београђани могу да одахну. Парада се враћа редовном стању. Полиција се враћа својим редовним обавезама, политичари својим, а педери друштвеној маргини где ће се до следеће године међусобно тешити противприродним блудом.
Параду поноса, у њеном редовном свакодненом току, преузеће они који су стекли друштвену привилегију да се поносе тристашездесет четири дана у години. Она ће се одвијати свакодневним животом, свим трасама Београда и осталих градова у Србији. Наравно, без ванредне , помпезне медијске најаве и ванредних мера полицијске заштите, што не значи да неће бити добро покривена редовним мерама истих служби.
Кад се сумирају сви разултати ове управо прошле Параде поноса, педери су и преко своје воље испали јебена страна. Њихово топло братсво прошетало је своје поцепане гузице центром Београда и за то од друштва у свеопштем пропадању добило неку мрвицу.
Чим су се померили са, на пар сати, додељених им улица, на те исте улице и све друге, у Београду и у осталим градовима у Србији вратили су се на своја места истински краљеви Параде поноса. Редовна Парада је због застоја изазваног педерима журно наставила својим путем у најмодернијим џиповима, најскупљим аутомобилима, јахтама и авионима. Наставила размењивање коферчића и путних исправа са актуелним владиним функционерима, са прекинутом изградњом дечијих обданишта и старачких домова, организовањем хуманитарних концерата и других друштвено корисних акција. Улице су се поново обрадовале повратку својих уличних богова, радници на црно повратку својих најбољих газда, а презрени свом на пар сати украденом презиру.
Све је ово дело студиозног тимског рада на пословима укидања жртве свагдашње и успостављања гнусобе опустошења. Укидања човекољубивг жртвовања себичне користи ради подизања правде Божије у свету, и успостављања зверске себичности у грехом опустошеним срцима.

Нема коментара:

Постави коментар