четвртак, 17. септембар 2015.

КОЛЕКТИВНА ХИПНОЗА


Хипноза је посебно стање свести, повећане сугестибилности и концентрације пажње, често неоправдано изједначавана са сном.
Ово је дефиниција хипнозе која може да нам разјасни тренутну безвољност данашњих Срба по питањима вечног живота и њихову заокупљеност пролазним задовољствима.
Омамљени хипнотичким сном у који их је довео црни маг са свих телевизиских канала који су икона звери и дневне и недељне штампе која је по речи Аве Јустина сатанино јеванђеље Срби таворе у хипнотичком сну док им се под ногама краде земља и дар Божије слободе.
Кроз хипнотички сан садашње новотарске Србе покрећу магијски симболи у оном правцу који диктира црни маг.
Сва пажња данашњих Срба новотараца и помодараца сконцентрисана је на јавну сцену на којој лажним сјајем бљеште лажне звезде произведене непрестаном сугестијом хипнотизера и даноноћном агресијом на људску подсвест.
Преко ових с неба палих звезда хипнотизер диктира новотарцу, помодарцу, шта ће да обуче, како да седне, како ће да проведе одмор и намеће му широку палету статусних симбола којима ће подражавати јавне личности, с неба пале звезде.
Хипнотизер магијским симболима наводи хипнотисаног да служи тренутним жељама чиме спроводи план хипнотизера.
Хипнотисани верује да су његове мисли које га покрећу док су те мисли сугестија хипнотизера.
Зачаран хипнозом Србин новотарац, помодарац задивљено гледа у лаж изашлу из сатаниног шешира у који би и сам ускочио за мало пролазне славе и сјаја јавне сцене.
А на тој јавној сцени предњаче јавне женетине које би, да су у некадашњој Србији која је била по вољи Божијој, продавале кутлаче и вретена по вашарима и гледале у длан ондашњим малобројним заведеним будалама.
На нашу жалост број заведених будала се у тој мери умножио да им је ''народна власт'' изашла у сусрет и читаву јавну сцену обасјала њиховим с неба палим звездама.

Нема коментара:

Постави коментар