уторак, 23. април 2013.

СВЕТОВНА ВЛАСТ ПАДЕ НА РЕДУ ЈЕ ДУХОВНА


Наш Бог је светлост, огањ који спаљује и који је дошао да баци своју ватру на земљу. У свету увек постоје људи који живе огњеним Духом Божијим који је велики дар Божији. Ови су живе Божанске искре, светлост свету и со земљи. Ови људи неуморно проповедају Јеванђеље истинитог спасења и у време и у невреме. Нарочито у невреме кад нељуди угуше људе а плата неправде паралише Правду Божију. 
Кад земља обљутави и отежа под великим бљутавим потопом лажи, кад се Истина обори на улици а живот уплете у жабокречину света, тад Бог своје изабране огњеве сабира у ватру прочишћења. Данас у Србији Бог позива своје изабране огњене Духове у велику ватру на којој ће планути зацарена неправда.

Сви који више воле Истину и Правду од пара данас не смеју остати глуви, неми и непомични. Ово је прилика да се отмемо из Мамононове мреже у коју нас давно улови. Све конце у некад нашој Србији повлаче наши вековни непријатељи преко М.М.Ф.-а и њихових убачених играча на нашој политичкој и јавној сцени. Божија Правда и Истина изнад Мамонових шарених лажа па куд пукло да пукло. ''Ко воли оца или мајку више него мене није мене достојан'' говори Господ, али то исто говори и Мамон, и многи заволеше Мамона више него оца и мајку, сестре и браћу и недостојни Христа Бога и свога рода посташе.

У Србији је на делу синхронизовани удар на земаљску хоризоноталу и Духовну вертикалу. Нико нема право да ћути и трпи терор и издају од стране оних које је лаковерно или шићарџијски изабрао да штите његове интересе. Многи који прошлог Ђурђевдана похрлише на изборе да изаберу Мурту на место Курте, данас ћуте у својим мишјим рупама. Нетачно је Дачићево интерпретирање србске побуне речима које нам ставља у уста ''ми смо најачи на свету''. Не ми нисмо најачи на свету и то врло добро знамо, али ми смо у праву и на нашој страни је Божија Правда.

Србија не почиње и не завршава се у Београду. Много је људи по другим градовима у Србији који се не слажу са издајом Косова и Метохије а због наметнутог сиромаштва и разних других разлога нису у могућности да дођу до Београда. Да би ови тек започели протести уродили плодом потребно их је раширити по целој територији Србије. Данас се огласио са саопштењем Свети Синод С.П.Ц. који позива народ на непризнавање бриселске капитулације и у одбрану Косова и Метохије. Народ треба да позове своје парохијске свештенике, по свим градовима Србије, да верно и истинито изврше службу народних пастира, и стану на чело колоне за одбрану Косова и Метохије. Ако се протест буде једино у летаргичном Београду организовао постоји бојазан да ће се завршити без видљивих резултата.

Србска Православна Црква дужна је пред Богом, и Небеским и земаљским народом да стане на чело одбране државе Србије и Косова и Метохије. Прошло је време декларативних саопштења Светог Синода, време је дела а не речи. Испуни се време кад је сваки пастир дужан да поведе своју паству у одбрану Србије и Србске Светиње Косова и Метохије. Од Вас, који нас у живот уводите и са овог света испраћате, сви ми у Христа крштени и Богу одани очекујемо да нам будете глава у Христу Исусу која ће нас провести кроз невоље које нас очекују.

Нема коментара:

Постави коментар