субота, 27. април 2013.

ЧАША ГОРЧИНЕ



ЕУ-Економски Убица, сатанском силом намеће систем антихришћанских изопачених вредности. Лаж влада над Истином, лоповлук над поштењем, ненормално над нормалним. Какав се политички и држанички став могао очекивати од проданих душа које нас својим лоповлуком, непоштењем и ненормалношћу издају и продају на пијаци људске крви и меса. 
Ко нам је крив што је већински србски народ пристао да живи смртном крвљу и поквареним месом а не бесмртним, пречистим Духом Истине.
Наша Хришћанска вера гарантује нам победу над смрћу, под условом да верујемо. Ко нам је крив што је већина подлегла заблуди и неверици па дрхти од смрти.
Пред нама је одлука коју сваки свестан појединац мора да донесе самостално и одговорно, може ли и пристаје ли да живи као роб дрхтећи над месом и крвљу свога смртног тела или не може и ни по коју цену не пристаје да погази Светог Духа Божијег који му једном заувек даде победу над смрћу.
Последња окупација давно окупиране Србије коју заведено мноштво олако схвата није ништа друго него оживљавање немилосрдне звери богоборачког старог Рима. Из пепела се подиже Виминацијум и остали римски градови док се Хришћанско срце и дух србског народа свето Косово предаје Шиптарима доказаним стручњацима за чупање србских срца, наравно под туђом заштитом. Шта очекују ова спавала што окрећу главу од Истине наручујући једни другима лакше теме. Уобразили, у свом мишјем страху и неуспешном бегу од истине, да ће немилосрдна економска звер да им чеше уши на многа лета. Не виде окати слепци да се време суочавања са горко-слатком Истином примиче све ближе. Уљуљкани и затупљени лажима не могу ни да наслуте горчину Истине чију ће чашу хтели или не хтели морати да испију до дна. Немају очи да виде какав се обруч око њих стеже и какав им се логор мртвих душа спрема.
Немају разума да схвате да је ова држава постала најобичнији обртник туђих, зеленашких пара а да је њих успаване претворила у беле црнце који ће за туђе интересе да цркавају на пословима од јутра до сутра. Ови пред нама важни што по бриселским катакомбама пузе затварају Србију у очајнички простор без излаза а они сањају.
Хвала Богу има у Србији и будних које сан није савладао и чије НЕ логору Е.У. има много већу тежину од невољног да ових првих помирених са злом. Има још у Србији Срба који се не поклонише ни једној мртвој сили поред Живог Господа Исуса Христа коме је једином достојно клањати се. Достојни и достојанствени који се клањају вечно достојном Сину Божијем имају последњу реч и то живу благодатну и делотворну.
Живела Србија достојних и достојанствених слободних Срба!

Нема коментара:

Постави коментар