петак, 24. мај 2013.

ГЛОРИФИКОВАЊЕ ИЗДАЈЕ



Прелазак на страну непријатеља Истине очити је знак моралног посрнућа и умне оскудице. У лажи су кратке ноге и још краћа памет макар на њеном продужавању радили сви универзитета овога света. Дух времена долази и одлази а сведок вечне Истине, Свети Дух Утешитељ остаје да нас подсећа на све наше срамне капитулације пред агресијом духа времена. Живот је борба добрих и злих невидљивих сила, борба која се одвија кроз нас пролазне људе од крви и меса. Вишак крви и меса један је од показатеља мањка Духа Истине и пристрасности телесним уживањима. Углавном се ради о уживањима најнижег, животињама подобног типа, у се, на се и пода се. Дрски непријатељ Истине, агресивни дух времена несебично нуди баш ову врсту уживања свима који се потчине његовом јарму и пређу у његов табор.
Актуелна агресија последњег духа времена која се над нашим народом деценијама спроводи кроз смењујуће идеолошке новотарије створила је квазиинтелектуалну елиту за своје потребе. Ова квазиелита ни мало се не устручава да кратке ноге својих лажи у пакет аранжману са својом кратком памети спакује у авион и одлети чак преко океана на истезање и протезање своје Богом допуштене ускраћености.
Амбициозни и незадрживи у намери да свој хендикеп свим расположивим средствима претворе у хепиенд ови мали подадули од крви и меса прелазе на страну непријатеља Истине. Ни мало се не либе да се одрекну себе, ни својих родбинских и пријатељских веза у замену за могућност понуђене промене идентитета и животног конформитета.
Ово су оне особе за које наш народ рече: ''знам те пушко кад си пиштољ била'' и ''познала се вила у чем није била''.
Много је данас таквих пушака и вила које играју евроатлантско вилинско коло на медијском небу Србије и позивају неупућене да им се у што већем броју придруже. Преко ових, по евроатлантском моделу преиначених умно оскудних и морално сахрањених индивидуа у двадесетчетворочасовном термину са свих телевизијских и радио станица глорификује се издаја.

Свако чудо као и свака пролазна сила за време бива тако и ово србско чудо над чудима. Као што Хитлеров поход на свет пропаде а срамота и кривица и данас осташе на оним Србима који му се приклонише тако ће бити и са овим данашњим слугама окупатора. Још мало па ће се и они застидети на свим екранима и новинским ступцима објављиваних покретних и непокретних слика којима нас двадесет четири сата дневно ових дана и година засипаше.

''Мени се даде сва власт на Небу и на земљи'' не рече узалуд Господ Исус Христос, Цар над царевима и Господар над господарима, него да га чују они који имају уши. Очигледно је да га ови ушима покривени не чуше и осташе ускраћени за Вечну Истину. Шта њима рећи него поновити Господње речи: ''Зашто ме гониш? залуд ти је против бодила ритати се''

Нема коментара:

Постави коментар