недеља, 6. март 2011.

Први редови србске одбране


Градоначелнику Крагујевца Верољубу Стевановићу



Поштовани Господине Градоначелниче!
Стесни се овај наш заједнички пут, од много званих мало одабраних, по ком Ви и ја идемо супротним смеровима, у тој мери да постаде немогуће да се мимоиђемо без сучељавања. Жао ми је што је тако, али шта је ту је, свако мора да ради свој посао. Најновији проблем са којим се ових дана суочавам везан је са оним Вашим некадашњим позивом на грађанску непослушност по питању плаћања утрошене електричне енергије. У време тог Вашег позива, веровао сам Вам свим срцем, не знајући још реч Божију која каже Проклет Био ко се узда у човека” и том нездравом вером проистеклом из незнања, навукох на себе проклетство.

За првим проклетством дође и друго, за њим следеће, тако да им се данас ни броја не зна. Оставши без државног посла, посветих се Божијем раду, сведочењем Истине кроз поезију и прозу коју пишем. И тај Божији благослов изокрете се у проклетство које ме сурва до места последњег бедника у овом граду. И поред чињенице да се моја књига Разбојниково јеванђеље налази у Националној библиотеци Аустралије, као њен аутор ја од тога немам ништа. Моја породица живи од једног дечијег додатка 2000. динара, а хвала Богу има нас шесторо, од кад се најстарија ћерка удаде и пређе код мужа. Текстови које пишем налазе се на свим родољубивим и истинољубивим сајтовима у Србији. Моја два блога читана су у целом свету, чак се по неким земљама продају за 4,5 долара преузимањем превода са интернета, од чега наравно, ја ни ту немам никакве вајде.

Шта ћу кад је овај свет у коме живимо тако пројектован великим пројектантским маговима, архитектима последњег светског поретка. Све би се ово некако и поднело, да се овај пројекат не шири, али револуција тече даље, од сатане првог револуционара кроз његове послушне слуге све до наших дана. Тече и на дно потапа једне, на површину избацује друге пристале, де се поклоне пред ким не треба и да се улију у њене токове. Дођох и ја на ред да будем потопљен, да ми се због немаштине силом зверског базакоња обученог у јагњећу кожу закона одузме и оно што имам, баш по изокренутој речи Божијој, ко има даће му се а ко нема узеће му се и оно што има.

Овде на тренутак прекидам досадашњи ток излагања, морајући да се вратим на сам извор моје немаштине. После историјског освајања локалне власти коалиције заједно 1996-1997. године, ако се сећате? Ви сте ми нудили место неког шефа обезбеђења у Општини и телевизији Крагујевац. Али ја то нисам могао да прихватим из разлога мојих погледа на свет и живот. Мој лични животни став тврдо је постављен на темељу који је Христос Господ и који каже; “Чистима је све чисто” и ум и срце и душа и помисли и мисли и жеље и наде и свака лична амбиција, зато што они у овом животу живе као на стражи знајући да су сваког тренутка посматрани Свевидећим Оком Божијим. Како сам од Бога добио дар Духа Истине којим пишем и за који ћу морати на Страшном Суду да дам одговор да ли сам га умножио, или не дај Боже затрпао, нисам могао да се мешам у послове овога света. Друга половина горњег цитата гласи; “Нечистима је све нечисто и ум и срце и душа и помисли и мисли и жеље и наде и свака лична амбиција, зато што они не верују да Бога има, или ако га има да Бог спава и да не види шта они раде. Њих покреће језуитска парола да циљ оправдава средство и не либе се да завуку руку у туђ џеп или двориште, немајући пред собом страха Божијег.

На жалост, Ви сте се у великој мери окружили овима из друге групе а како и не би, ако се има у виду да су државу Србију увек оснивали Свети и чисти а рушили и издавали они други. Тако некако ја Вам постадох сиромах, који није у стању да изврши законске обавезе које ми од Устава једино преосташе, пошто тако они пројектантски магови испројектоваше рушење Србије међусобном завадом два супротстављена табора, привилеговане мањине и обесправљене већине. По том, нехуманом пројекту ради и оно мало сатанско предузеће што ми се са двадесет прозора бечи на прадедину кућу стару сто година а коју безакоње обучено у јагњећу кожу закона намерачи се да ми отме. По истом том нехуманом пројекту и директор ваше странке златко Милић мења станове по Крагујевцу, иако је у Крагујевцу настањен тако рећи од јуче, и многи други којима не знам ни имена ни броја пошто немам времена да се бавим обелодањеним градским аферама, јер се определих за обелодањивање много већих истина, да ништа не би остало тајно, већ све постало јавно по речи Божијој. Дакле раскућивањем једних окућивање других, Вама подобних и светској масонској елити.

Поштовани Господине Градоначелниче, сведочим Вам пред Богом који никад не спава, да све институције, ове на дно потопљене, државе функционишу као зуби оног лава који прождире хришћане у арени у шта се данас свет претворио. Није то само са нашом државом већ са свим државама света које постеше несити лавови. Једна светска звер, нажалост, преко Вас и Вама сличних покретаних оним језуитским циљем, данас завлада светом, водећи тајни, необјављени рат против народа. Како је ова зверина жедна крви, иста ових дана руши муслиманске државе као куле од карата, убија их и залива сопственом крвљу. Та звер што из пакла излази доћи ће и на наша врата да и ово друштво убије и залије сопственом крвљу. Поштовани ово што Вам написах, да се само чистим срцем сагледати док је оном другом који извршава радове за рачун великог пројектанта, радова који се зову Тајна Безакоња све ово тајна. Тамо где је благо Ваше тамо је и срце Ваше.

Србија ко Србија за свеко време има човека на правом месту. То је данас Епископ Артемије, живи Светац, око кога Христос Господ сабира онај већи део зверски прождираног и ником потребног народног стада, да каже не, глобалистичкој звери . Иза Вас који сте данас на власти не видим никог, видим да ће Вас они за чији сте рачун нас ојадили ускоро препустити необузданом народном гневу, који из дана у дан расте и све више кипти. Као што видите црно нам се пише,  али радећи црно и на црно не може се ни дочекати бело. Поцрнесмо и више него што ђаво од нас захтеваше, црњи од црнога ђавола. Све ово почех Вам писати, да бих пред вашу савест изнео вест да ми је одлуком такозваног Вишег Суда у Крагујевцу одбијена жалба на против уставну пресуду којом ме је осудио судија предраг марковић, брат јелене триван и син, у време афере Индекс, хапшеног и преко ноћи пуштеног професора правног факултета у Крагујевцу. Као што видите привилеговани људождери, људождерске светске владе раде свој крвнички, издајнички посао. Једни позивају да се струја не плаћа и обећавају куле и градове кад дођу на власт, а други пресуђују безаконо не пристајући да оне прве позову на суд ни као сведоке. Игра три шибице на највишем нивоу на коју сам лаковерно насео. Занима ме шта на ово има да каже Ваша хришћанска савест. По овој људождерској пресуди, ја коме су ускраћена сва Богом дарована права од истих тих себичних људождера, издајника ,дужан сам да платим 112.029,73 динара са законско ХА! ХА! ХА! ЦИОНИСТИЧКОМ затезном каматом почев од 15.09.2005.године. Ова утрошена енергија односи се на период од 31.03.2004. до 02.09.2005. као  да плаћам и за ону већ поменуту мини фабрику на црно, којој Ваша власт тај незаконити рад омогућава.

Поштовани Господине, као што и сами видите овде се испуњавају пророчке речи Апостола Јуде; Тешко њима што пођоше Каиновим путем и у заблудуВалаамове плате падоше, и противљењем Корејевим изгибоше. Ти људи су љаге на вашим агапама, који се без зазора са вама часте, напасајући сами себе: безводни облаци које ветрови носе тамо амо, јесења јалова дрвета која су два пута умрла и из корена ишчупана: бесни морски валови који се пене својим срамотама: планете за које је сачувана најцрња вечна тама. А и за ове пророкова Енох, седми од Адама. Говорећи: “Гле, дође Господ са својим светим мириадама, да суди свима и да изобличи све безбожне за сва њихова безбожна дела која безбожно починише, и за све дрске речи које безбожни грешници изговорише против њега”. Ти људи су гунђала који се жале на судбину, који живе по својим пожудама, а уста њихова говоре охоле речи, који се диве појединим личностима ради добитка.

Дакле нисам хтео, мимо Бога, да Вам се дивим ради добитка и зато сам препуштен лавовима. Поштовани Господине Градоначелниче, хришћанство је живот исто као антихришћанство, не бере се смоква с трња, па ни хришћански живот са антихришћанских дела. Сила крштења спасава једино оног који се врлинским животом обуче у свадбено рухо. Многи позвани и крштени, неће бити одабрани и биће враћени са свадбе кад Женик који је пред вратима дође. Само чистим душама и добрим делима, ми оправдавамо име хришћанина које носимо. У име Господа Исуса Христа! Могу Вам слободно изјавити, у дому мога Оца има много станова и идем да вам приправим место а кад вам приправим узећу вас тамо где сам ја.

Цео овај људождерско, сатански систем који влада над народом Светих Симеона и Саве, отимањем мог, наслеђеног од предака и поделом међу собом, нити ми шта суштински битно може одузети нити додати, одузеће себи место у непропадљивом Царству Христовом, где лопов не краде и зато нема приступа, где нема блуда и зато ни блудник нема приступа, где нема лажи ни преваре, па зато ни лажовима ни преварантима тамо нема места. Каина и да не помињемо. Поштовани, примили сте плату овога света, и радите свој нечасни посао а ја свог Господара и плату очекујем са неба. Нисте Ви први који радите то што радите и Ваши славни претходници од почетка модерне Србије, којом се Ви често хвалишете, рушили су своју државу и народ, стварајући ционистичку државу Израел и остварујући личну, себичну материјалну корист. Искорењивање србског народа у коме Ви активно учествујете спроводи се систематски, педантно и стручно већ два века, а нарочито кроз први и други светски рат, од стране циониста који су распели Господа Исуса Христа. После првог светског рата Израел се враћа у земљу из које је Богом протеран, после другог светског рата ционисти званично добијају државу Израел а после трећег ционизам ће добити власт над целим светом. У име Србије предаћете је Ви и владајућа гарнитура којој припадају све странке у Србији, такозване владајуће и такозване опозиционе.

Сведочим Вам ово јер ми то налаже хришћаћска дужност, да сутра немате изговора, да нисте знали шта сте за ових четрнаест година урадили мени и свом народу, грабећи личну корист, већ да стекнете људску свест колико сте зала нанели, и да Вас једног дана савест запече и приупита шта то учинисте. За сад код Вас је и нож и погача, што би рекао Ваш пријатељ Јован шумадијски па чините шта Вам је воља, а докле Бог Свети једини зна.  Док сте ту где јесте захтевам од Вас да се у што краћем року изјасните по питању прогона који се нада мном врши путем ове безаконе пресуде коју Вам достављам у копији као доказ. У случају да игноришете мој захтев, бићу принуђен да садржај овог писма објавим на сајтовима на којима објављујем своје радове

Поздрављам Вас чистим хришћанским срцем!
Грешни раб Христове слободе Рајица Марковић
Слобода или Смрт!
Православље или Смрт!
Светосавље или Смрт!
Амин. Дођи Исусе!

Ово је моје аутентично писмо градоначелнику Крагујевца Верољубу Стевановићу, предато 07.03.2011. Ово је први ред србске одбране пред антихришћанским глобалистичким разарањем Србије. Србија се не брани у парламенту за велику и масну плату и дневнице, где би да је бране Двери српске. Србија се брани доследним, бескомпромисним људским и хришћанским ставом у свакодневној животној борби на страни доброг Бога. Добар хришћански рат за Царство небеско, наша је дужност пред Богом и нашим Светим прецима. Изолован, под економском блокадом спровођеном нада мном и мојом породицом од стране молохових слугерања који у Србији глуме власт, борим се за веру Православну и људску Слободу. Истина је у Србији под тортуром економске блокаде док се лаж богати ничим заслуженим привилегијама. Правда је у Србији под економском блокадом док неправда коло води. Даће Бог да је време лажи и преваре испунило свој рок и да ће Истина свакога дана ослобађати све више Срба за одбрану сопства и Србства.

Нема коментара:

Постави коментар