недеља, 7. октобар 2012.

ВЕСТ О ЈЕДНОЈ СМРТИ



''У Београду изненада умро Војин Димитријевић угледни професор међународног права и директор Београдског центра за људска права''. Актуелна вест ових дана која подједнако позива мислеће и верујуће и немислеће и неверујуће на размишљање. Каква је та међународна правда којој је угледни професор служио, верујем и мислим да сви добро знамо. Бич терора те правде свакодневно осећамо на својој кожи.
По тој правди чак и педери имају већа права од верујућих и мислећих Срба православних хришћана. То је та светска правда којој је служио овај мислећи али неверујући светски угледник, правда сатанска револуционарна против Бога и Правде Божије.
Да ли је случајно то што је смрт овог светског неверујућег угледника наступила мучки у данима мучког одржавања срамне параде педерског поноса.
Није ни мало случајно, ово је Божије упозорење свима њима неверујућим мислиоцима отпалим од благодати и истине. Свима њима који су активно и пасивно учествовали у рушењу хришћанске вере и светости организовањем срамне параде педерског поноса. Она безблагодатна и проклета педерска мањина само је безвредна монета за поткусуравање, главни су они неверујући и наопакомислећи управљачи нашим животима и световни и духовни, спроводници налога светске сатанске власти.
Они нека се замисле над смрћу овог светског угледника који је ради стицања светског угледа постао гадост пред Богом.
Истом смрћу изненада и мучки умро је недавно и Радован Биговић још један одступник од благодати и истине Божије. Нека се замисле сви они који својим чињењем и нечињењем обесветише некад свети и престони Београд. Угледном неверујућем професору одале су минутом ћутања заслужену почаст оне исте педерске гузице за чија се права борио до последњег хонорара. Испраћај достојан једног хуманисте који своју хуманост мери наплаћеним дневницама.
Јуче 6. октобра нама православним хришћанима био је празник Зачеће Светог Јована Претече и биће у век и векова а ови изроди, слуге злодуха времена нестаће као и многи пре њих.

Нема коментара:

Постави коментар