петак, 9. децембар 2011.

ВОЈНИЦИ ВЕЧНОСТИ

Цртеж - Александра Марковић

Милиграми истине смућкани с тонама лажи, слана кап у бљутавом мору, својом бљутавошћу изазива гађење и отвара врата вешто скривене могућности ослобађања за слободу. Побуна економских робова против демона са људском образином остварива је уједињењем робова у борби за ослобођење под заставом Христа победника. Против силе неправде реч истине једино је оружје а истину ретко ко хоће у оним дозама које прете да му сруше сујетним себичлуком пројектовану слику. Лаж мртвог мора неретко извире из наших душа и улива се у мртво море.
Тонемо све више у мртво море отпало од воде живе и животворне, сами смо ти који правимо компромисе ради мира у кући која није на темељу камена Христове истине, него на песку лажи.
Пред нама је одлука имамо ли храбрости да се ослободимо себе и заживимо Христом или да и даље робујемо својим и туђим слабостима.
Живот који нам се одлучном акцијом силе намеће од стране евроатлантских ''пријатеља'' шареним папиром упаковано срамно ропство, није пријемчив нашем слободарском духу. Како смо се уваљали у овој каљузи неморала и лакомислености није време да сад расправљамо, како се из ње искобељати основно је питање наших дана.
Злоупотреба слободе кажњава се ропством ограниченог трајања. Кад победимо роба греха у себи извојеваћемо победу и над грешним поробљивачем споља.
Одбацивши Анђела хранитеља добили смо демона терача у лику демонизованих синова Америке.
Америка, вештачком оплодњом рођен, син Каин, од Христа отпале европске блуднице, оружаном пљачком и демонском силом успоставља своју империју зла.
Ову империју покреће дух лажи из кога се излива лажна благодат обезвређених новчаних папира. Неки међу нама јој подлегоше од нас одступише и душе своје изгубише, али има и оних који јој се успротивише.
Унутрашња хомогенизација повезивање расутих Христових удова у живо тело које може победити империјалну звер новог светског поретка мора од некуд да крене.
Изгледа да смо ми Срби судбински предодређен народ да будемо почетак краја многим земаљским царствима. Земља мала али увек рађала духовне генерале војске Христове који у свако ратно време знадоше да успоставе живо тело Христово и подигну га на ноге јуначке. Послушни истини бунтовници на лаж, вечни смо будилник Православног словенског братства. Немирење са злом извире из нашег националног бића оплемењеног Хришћанством. Страствени грешници у зеленој младости и смерни покајници у зрелим годинама жањемо своје младалачке сетве смирено без роптања.
Неправедни мир нас поробљава праведни нас рат ослобађа, војници вечности на стражи времна.

Нема коментара:

Постави коментар