недеља, 26. јул 2015.

ПОЗНАЋЕТЕ ИХ ПО ДЕЛИМА


Пут од моралне до физичке дегенеризације није тако дуг. Већ на физичком недугу унука може се запазити морални дуг његовог деде. Док је живео у истини наш народ је знао ову истину, придржавао се Божијег закона и сумњичаво се клонио помодарских захтева времена.
Кроз два века србске модерне државности над србским народом се спроводила и спроводи континуирана генетска модификација и ево где стигосмо.
Генетска модификација Срба спроводи се непрестаним додавањем нових модних детаља увезених из Европе и дегенеризацијом србског гена лажним европским наукама.
Свако одступање од Божијег закона и вере је пут дегенеризације и моралног пропадања. Огрешење о Бога и род увек се од стране Бога кажњавало, од људи вршило али уз Божију помоћ и људско покајање искупљивало.
У морално дегенерисаном свету у шта је овај свет у коме живимо претворен добило је право грађанства а за њим и право првенства све што беше Богу гадно од почетка света и века.
Да би такакав какав је могао да функционише неморални свет је морао да створи управљачке структуре и извршитељска тела све од самих моралних дегенерика. Кроз редовне и посебне школске програме створена је многобројна војска виших и нижих дегенерика које уместо некадашњег моралног закона написаног у људској савести и Светог Јеванђеља покреће саможиви нагон и тренутни закон профита.
Морални дегенерици имају очи али не виде, имају уши али не чују, имају ум али немају разум. То је праведна казна Божија свима који су одбацили истину заволевши лаж и пошли да руше правду заволевши неправедну плату. Виши морални дегенерици на највишем глобалном новоу управљају у злу удруженим државама и политичким партијама, нижи им служе и постављају их на власт.
Виши морални дегенерици су мултинационални банкари, управљачи светом капитала и тржишта, високе партијске главешине, а нижи партијска тела. Прво је у свету највиших моралних дегенерика лаж постала легално средство комуникације, рат легално средство за остварење профита, да би за њихове потребе и у свету нижих моралних дегенерика крађа нила преквалификована у способност а издаја постала оружје престижа.
Морални дегенерик може да буде човек генијалне интелигенције који је Богом даровану интелигенцију предао у службу злу. Морални дегенерик може да буде и лепа жена чија ће морална ругоба бити узрок физичких дегенеративних промена на потомству. Морални дегенерик може да буде и обичан човек просека који се у свој живот меша једино у области остваривања себичног комфора.
Ако их не знате ко су познаћете их по делима, јер они газе по живима као по мртвима. Ништа им није свето зато су мрзитељи сваке светиње, чистоте и чедности.
Има их свуда, угурали су се свуда да својим изопаченим страстима руше све што је чисто и Богу угодно.

Нема коментара:

Постави коментар