понедељак, 30. јул 2012.

СТРПЉИВО ПОДНОШЕЊЕ ЗЛА



Много се недобронамерних светских превараната, на нас Србе, бацало каменицама свакакве врсте. Никако да се искобељамо испод њихових лажљивих гомила и поскидамо, налепљене нам, неистините етикете.

У царству лажи и привида, лаж је легитимно средство против кога једино непобедива истина може да однесе победу. Свашта нам се приписивало и пришивало, од геноцидности, до нетрпељивости према другим народима и групама.

Као да нас наш Свети отац Сава не научи, једном за свагда, да су сви народи Божији, док не одбаце Божију љубав и Божији Закон. После тога народи престају да буду народи а постају зверови у рукама онога непомјаника који народе расипа да би их сабрао у војску својих плаћеника.

Ми, Срби увек смо волели све људе и све народе, што потврдише и многи странци очарани србским човекољубљем.

Наши непријатељи, нашу највећу врлину трпељивости и отвореног срца за сваког Божијег човека покушавају да прикажу као грех нетрпељивости. Сви који су још увек људи и народ, знају да је наша трпељивост знала и да иде изнад прописаних граница, у нади да ће нас насртљивци неким чудом заобићи. Чуда се углавном нису дешавала а трпило је сасвим изненада пуцало.

Модерни непријатељ сконцентрисан у империју лажи и привида своју насртљивост прикрива устројством некаквог демократског облика друштва у коме за своје држављане већ подиже логоре за преваспитавање.

Насртљивост, дакле, показује нетрпељивост према свом народу, против кога построји своју војну и полицијску силу.

Како ће се ово растајњивање Тајне Безакоња на врху пирамиде одразити на остале државице у дну пирамиде показаће време пред нама. Из личног искуства знам да се лоше навике лако примају а тешко искорењују и то кроз мучан и дуготрајан процес преображаја.

Комплетна светска елита подлегла је лошим навикама као што су безбожност, саможивост, лакомост, отимачина, превара, лицемерје, незаслужено уживање, сујетне славе, части и власти а времена за њихов преображај више нема.

Све ове лоше навике директно су супротстављене Божијем Закону и Заповестима, тако да ће елита поред народа имати за противника и Свемоћног Бога.

Нема коментара:

Постави коментар