уторак, 10. март 2015.

ДЕВЕТСТОДЕВЕДЕСЕТДЕВЕТ ЛИЦА


Данас се са патриотског Б92 огласио некадашњи политичар и писац, некадашњи краљ тргова и парастоса, некадашњи човек, а одавно америчка магична крпа и шашава бриселска лутка обешена на још шашавијем обешењачком конопцу шарених НАТО вешала.
Тешко ми је да му изговорим име због гађења, тешко ми је да му набрајам недела због болних сећања и многих лица која је измењао, али ћу морати због оних који не памте.
Погаћате многи, реч је о Вуку Драшковићу, лажном месији који је изневереном улогом духовног обновитеља Србије, светском сатанаском систему проказао, потказао и унесрећио многе истинске Србе родољубе.
Овај обешењак Нато вешала, одавно препукнуте кичме, самим собом помокрен и опогањен, из свог јадног и прејадног стања и даље бљује отровну пену.
Он који је свој политички пробој започео организавањем парастоса србским мученицима по хрватским стратиштима, данас све Србе верне Лазаревом Завету и Светом Сави и Србском Косову назива парастос елитом.
Он који је почео политички јуриш покличем србског националисте а стигао до невладиног сектора кандићке и бисерко.
Он који је некад више љубио стотинама година стари плот србског села него лажни сјај америчких облакодера данас више љуби руку америчких председника, амбасадора и амбасадиних чувара од свих Срба и свесрбског Косова.
Он који је тровао Србе ратнохушкачким изјавама, написима у својим и жениним новинама, који је у ратним дејствима имао своју личну гарду, данас је миротворац и европејац перверзног атлантског начела који позива све Србе на признавање пораза србске државне политике.
Он који је у почетку политичке каријере истурањем исфабрикованог лица Србина СветоСавца имао на својој страни безрезервно поверење пола милиона СветоСавских Срба успео је да са тим непроцењивим капиталом не учини ништа корисно за народ а учинио све да га као сваки блудни син расипнички потроши.
Он се данас на пучини евроатлантског политичког мора воза у ораховој љусци, бацан таласима побеснелог мора од странке до странке и од владе до владе, бљује прљавштине којих се његови заштитници од дављења и коначне политичке смрти из владе и владине надвладе устежу и гаде.
Из тог плутајућег и бљујућег стања, овај некадашњи човек, полумртвац са хиљаду различитих и међусобно посвађаних лица, изјављује за своју орахову љуску да је ледоломац на србском европском путу.
Пропаст овог избљуваног полумртвог човека најочигледнији је знак пропасти пута за који је радио док се уз помоћ мноштва тајних помагача скривао иза свих оних деветстодеведесетдевет лица.
Пораз србске политике организовали су и спровели сами политичари уз помоћ својих послушника и тајних служби а за рачун политичког мирнодопског и ратног налогодавца Евроатлантског Савеза.
У овом пројектованом и сваким делићем спровођеном ратнополитичком поразу већински србски народ није учествовао и не сноси никакву одговорност за тренутно стање.
Искључиви кривци за пораз који нам се намеће од стране ових поражених људи јесу они сами. Тајна коалиција свих политичких партија у којој нема ни власти ни опозиције, где свака влада, свака партија и сваки појединац игра улогу која им је намењена док је не изиграју, затим мењају места и улоге а представа за наивне будале и покварене себичњаке иде даље.
Они који су нас опљачкали и осиромашили, у наше име капитулирали, предали се непријатељу и одрекли себе, који сад покушвају да и нас заведу да на себе примимо ову само њихову срамоту и не слуте да су у грдној заблуди верујући да своју кривицу могу пребацити на све нас и да ћемо је ми примити на себе.
Они су искључиво своја срамота и оних који их тврдоглаво бирају а којих нема више од тридесетак посто и нека је они носе а ја лично на њу не пристајем и никад нећу пристати.

Нема коментара:

Постави коментар