среда, 18. март 2015.

БОГУ БОЖИЈЕ А ЋЕСАРУ КРАТКЕ РУКАВЕ


Ударна сила и демонско осиње гнездо настајуће глобалне империје зла, Америка са легионском истомишљеницом Евроропском унијом покренула је одлучујући рат против последњег бастиона и чувара Православља, православне Русије.Сматрајући остале православне народе побеђеним и наметнутим протекторатом Евроропске уније сломљеним, удружена планетарна сила зла убрзано претвара Украјину у Нато базу у коју из дана у дан концентрише плаћеничке снаге за рат против Русије. С друге стране подизањем трговинских барикада и скретањем путева капитала повећава већ успостављену економску блокаду и исцрпљивање Русије.
Све указује да је пред нама велики цивилизацијски сукоб који ће се водити са једне стране плаћеничком војском католичко-протестанстко-материјалистичког запада за успостављање планетарног Царства Ћесара на челу са адским кнезом овога света, и Русије са друге, за очување православног културног идентитета и обећаног Небеског Царства.
Немилосрдна у служби зацарења планетарног зла Ћесарева плаћеничка сила Нато пакта пакленом силом телесне смрти поравњава пут за још увек у сенци скривеног али од самог Бога предсказаног антихриста и Ћесара.
У земљама које су попустиле и приклониле се наметљивом земаљском Царству Ћесара, на власт су постављени његови сарадници, глинени владари и изневеритељи својих народа. Поверовавши духу лажи који каже ,,ко може ратовати против звери'' ови су се предали Ћесаревој адској сили и отпали од силе Божијег Духа.
Ћесар иде да укине Божије, да више не важи Ћесару Ћесарево а Богу Божије. Иде и не слутећи шта га чека тамо где иде. Ми верни Православљу не сумњајући знамо да ће Ћесар остати кратких рукава чак и без Ћесаревог а да ће Богу бити враћено све што је Божије у векове векова.
Земљом се служи земљи а небом небу, свако својим превлађујућим саставом и свако своме годподару Ћесару или Богу.
Зло које се умножава има још једног неприродног сарадника у милитантном Исламу који као друга разјарена звер комада блиски, средњи исток и север Африке успостављајући крваво царство Исламске Државе.
Бежећи од ове крваве звери колоне избеглица пролазе територијама православних земаља данас под намесничком управом Евроропске уније.
Лако се може предвидети да ће у данима пред нама, кад Русија буде у потпуности заузета својим проблемима, за овима који беже доћи и они који их јуре. Где ћемо ми тада бити, коме ћемо се приволети Царству Ћесаревом или Божијем. Ови смртни над нама кажу Ћесаревом Овај бесмртни у нама каже Божијем а Његова је прва и последња.

Нема коментара:

Постави коментар