уторак, 30. јул 2013.

ДОБРИ ПАПА ФРАЊА



Добри папа Франциско, папа Фрања, Божији намесник на земљи, духовни отац Великог Инквизитора, у ове дане последњег времена постаде брижни отац педера и скромним речима ''ко сам ја да судим'' издиже педере изнад Божијег Закона, одрекавши се свог некад омиљеног оружја огња и мача. По његовим речима ако педери траже Бога, ко је он да им суди.
Не рече нам Велики Намесник како да тра...же Бога они који се не кају за свој грех него се њиме поносе, што би рекао наш неумрли светац: АИДС носе ''грехом се поносе''.
А покајање је једини пут који од Бога одбаченог грешника приводи Богу.
Од Хришћана се не очекује да каменују било ког грешника, али се очекује да му укажу на његов криви пут и да га позову на спасоносни пут покајања.
Папа то није учинио.
Где нестадоше речи Господње, покајање или пропаст. Где очински позив на покајање уместо кога уследи позив онима који се придржавају здраве науке Христове да интегришу педере у своју средину.
Онако, исто како их је сам папа интегрисао у редове своје личне војске скривене под мантијама римокатоличке цркве, прескочивши притом Закон и Пророке.
Питам се кад ли је онај од папе поменути педерски лоби својим парама искупио заблуделе штићенике купивши им ову јавну папску опроштајницу греха. Верујем да отад прође много времена.

Ево шта каже Апостол Павле свом верном чеду Тимотеју:

''8 Ми наиме знамо да је закон добар, ако га ко примењује како треба 9 знајући ово - да закон није постављен за праведника него за безаконике и непокорне, безбожнике и грешнике, непобожне и погане, убице оца и убице матере, за оне који убијају људе 10 за блуднике, педерасте, трговце робљем, лажљивце, кривоклетнике, и за све друго што се противи здравој науци, 11 по Јеванђељу о слави блаженога Бога, које је мени поверено''.

Педери су дакле противници здраве науке који подлежу или покајању или суду. Нема места никаквом поносу нити јавном парадирању. Од како је света и века, на војсци је било да парадира а никад на педерима. У Хришћанском свету здраве Јеванђељске науке и чисте људске савести педери су предавани полицијском и судском прогону због противљења Божјем здрављу и рушења јавног морала. Изгледа да су педери у овом свету који се поступно одриче здраве науке већ добили право грађанства и више од тога. Постали су привилегована, плаћеничка војска греха која поносно парадира и то уз полицијску заштиту.

Све горе од Апостола побројане противности здравој науци по Јеванђељу, не само да су добро интегрисане у светску друштвену заједницу, него воде главну реч у њеним елитним структурама. У свету који се удружује у злу главну реч воде лажљивци и кривоклетници, безаконици и непокорни у чему им свим средствима помажу блудници и педерасти, трговци робљем и убице, лакомци свих фела. Све ове људске аномалије поред права грађанства стекоше и све привилегије Земаљског Закона да са својих привилегованих позиција пркосе здравој Христовој науци. На реду за признавање елитистичких привилегованих позиција, данас су педери, који већ добише своје медијске термине на свим телевизијама и активно учешће у формирању јавног мишљења. Ко ће од Божијих противника бити сутра на реду за улазак у високо друштво, живи били па видели.

Ми, Православни Срби, никад се нисмо противили здравој науци Јеванђеља и поред тога кроз целу своју историју били смо предавани огњу и мачу Великог Инквизитора ватиканског трона. После последње папине изјаве и будалама је јасно да смо, једино због своје верности здравој науци по Јеванђељу о слави блаженога Бога, били трн у месу Великог Инквизитора и да смо управо због тога били предавани његовим камама и јамама.

Нема коментара:

Постави коментар